Assemblage monteur

Kandidaatreferentie: 5733
Branches: Voedingsmiddelen en dranken
Vakgebied: Assemblage- en machinebouw | Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Flevoland | Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: 1 maand
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

De veelzijdige monteur die iedereen zoekt, dat is Henk. Henk is opzoek naar een nieuwe uitdaging als assemblagemonteur, tester of eindmonteur. Tijdens Henk zijn carrière heeft hij vele facetten van het werkveld gezien.

Henk is jarenlang namelijk hoofd assemblage en allround monteur technische dienst geweest waar hij ervaring heeft opgedaan met reparatie-, revisie en onderhoudswerkzaamheden. Henk is veelzijdig als het gaat om mechanische, pneumatische, hydraulische en elektrische werkzaamheden. Hij heeft te maken gehad met lagers, assen, motoren, sensoren, ventielen en kleppen.

In zijn tijd als hoofd assemblage heeft Henk leiding gegeven aan 12 tot 16 medewerkers op de afdeling assemblage. Zijn werkzaamheden bestonden uit planning, bewaking van arbobeleid, personeelszaken en rapportages. Kortom Henk is veelzijdig. Hij kan werken met diverse PLC systemen, beschikt over een heftruckcertificaat en onder andere een VOL-VCA.

Henk heeft een open persoonlijkheid en is een echte familieman, die in de weekenden graag tijd doorbrengt met zijn camper in Zeeland. Hij heeft één maand opzegtermijn.