CV service en onderhoudsmonteur

Kandidaatreferentie: 24816
Branches: Loodgieters- en cv-installatiebedrijven
Vakgebied: Installatietechniek
Functieniveau: Startfunctie (weinig ervaring)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht | Noord-Holland | Zuid-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam | Connect - Wormerveer

Per direct hebben wij Terry beschikbaar als service/onderhoudsmonteur verwarmingsinstallaties binnen de woningbouw en particuliere markt. Zijn ambitie is om zichzelf te blijven ontwikkelen en hij is daarom opzoek naar een baan met uitdaging. Hij staat open voor het volgen van opleidingen en cursussen.

Als onderhoudsmonteur was hij verantwoordelijk voor het uitvoeren van periodiek onderhoud van cv installaties. Na ruim twee jaar bij Bonarius als onderhoudsmonteur te hebben gewerkt, is hij aan de slag gegaan als service monteur bij Lahnemann. Hij heeft zelfstandig storingen opgelost aan cv installaties. Werkzaamheden die Terry heeft uitgevoerd: vervangen en repareren van pompen, sensoren, printplaten en filters.

Terry heeft gewerkt aan installaties van de volgende merken:

  • Remeha, Nefit, Vaillant
  • Junkers, Bosch
  • Atag, Intergas

De referenties die zijn ingewonnen geven aan dat hij vriendelijk, klantgericht en een harde werker is. Hij heeft aangegeven dat hij het erg fijn vindt om mensen te helpen. Wanneer hij een tevreden klant achter laat gaat hij met voldaan gevoel naar huis!
Per direct is Terry beschikbaar voor 40 uur per week, storingsdiensten en onregelmatige uren zijn geen enkel probleem voor hem!