Inkoper

Kandidaatreferentie: 33948
Branches: Metaalbewerking / Verspaning
Vakgebied: Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Vast
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort

Deze extraverte man, die fulltime inzetbaar is zoekt een baan waarin hij aan de slag kan gaan als operationeel inkoper. Ron beschikt over een zeer stabiel cv en zijn voorkeur gaat uit naar een uitdaging in de techniek.

Ron heeft ruime ervaring met logistieke processen. Zijn hoofdtaak als technisch inkoper bestaat uit het inkopen van grondstoffen, onderdelen en volledige producten zoals bouwbeslag en plaatmateriaal. Dit doet hij volgens voorraadplanning of op bestelling voor bedragen tussen de €5 tot €50.000 en hoeveelheden tussen de 1 en de 20.000. Verder is hij verantwoordelijk voor orderbewaking en het onderhouden van relaties met klant en leverancier. Zijn werk is gericht op een goede samenwerking. Ron ondersteunt en begeleidt daarom graag collega’s bij hun werkzaamheden.

Hij beschikt over verschillende rijbewijzen inclusief Code 95. Hij heeft een VCA behaald en spreekt vloeiend en dagelijks Engels en Duits. Daarnaast beschikt Ron over de kennis van verschillende systemen zoals MS Office, AS400, AX2009/AX2012.