Installatie- en onderhoudsmonteur

Kandidaatreferentie: 35231
Branches: E-installatiebedrijven
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: LTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: een maand opzegtermijn
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Matthieu is een fitte en fysiek sterke man die beschikt over het nodige technische inzicht en twee rechterhanden. Matthieu is klantvriendelijk, heeft een representatief voorkomen, is leergierig en kan proactief handelen.

Momenteel is hij werkzaam als service monteur voor een bedrijf dat diverse retail panden in beheer heeft. Hier voert hij onderhoudswerkzaamheden uit; van het vervangen van lampen, deuren en sloten tot het repareren van meubilair, muren, plafonds en het schilderen hiervan. Ook voert hij regulier onderhoud uit aan afzuigsystemen en luchtkanalen. Matthieu is een handige klusjesman die zowel mechanisch als elektrisch goed uit de voeten kan.

Verder heeft hij ervaring met het verhelpen van elektronische storingen en het aanleggen en inbouwen van geluidsapparatuur in winkels. Ook heeft hij ervaring met bedrading doormeten en vervangen en elektrische schema’s lezen.

Matthieu is op zoek naar een leuke baan, waarbij hij zowel in de binnen en de buitendienst kan werken. Verder heeft Matthieu geen last van hoogtevrees en spreekt hij redelijk Engels.