Monteur TD

Kandidaatreferentie: 30595
Branches: Voedingsmiddelen en dranken
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB) | Operator en productie
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: LTS | MAVO
Regio's: Flevoland | Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: opzegtermijn: 2 maanden
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Almere | Connect - Amersfoort

Operator met veel mechanische ervaringen zoekt startersfunctie als monteur technische dienst.

Mark werkt als procesoperator in de food industrie. Hier voert hij de controles uit over de lijn en zorgt dat het proces in goeie banen blijft lopen. Er wordt gewerkt met vloeistoffen en de kranen die dit kunnen doseren lopen regelmatig vast. Deze worden dan gereviseerd en opnieuw terug gezet. Ook elektrische storingen komen voor en hier wordt normaal gesproken de TD bij gehaald. Overigens vind Mark dit erg interessant en kijkt hij graag mee. Ook op het gebied van PLC laten ze hem mee kijken. Hier kan hij dus nog niet volledig zelfstandig mee overweg maar hij zou graag zijn kennis verbreden en zoekt daarom een functie als monteur TD.

Hij houdt zich graag bezig met procesverbeteringen en neemt daarnaast met plezier de leiding. Mark kan uitstekend zelfstandig werken aangezien hij voor een langere periode zijn eigen lijn heeft gehad. Ook het werken in ploegen past goed bij hem. Dit is hij gewend. Van oorsprong komt Mark uit de grafische industrie en heeft hij als offset drukker gewerkt.

Mark heeft een opzegtermijn van 2 maanden, maar zou erg graag kennis komen maken om te bespreken wat de opties kunnen zijn en of er van beide kanten een klik is!