Productieleider metaal

Kandidaatreferentie: 31898
Branches: Metaalbewerking / Verspaning
Vakgebied: Metaalbewerking | Engineering & bedrijfsbureau | Overig
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: VMBO
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: één maand opzegtermijn
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze kandidaat is een ervaren productieleider in de metaal branche. Bij zijn vorige werkgever was hij hoofd productie waar ze mengtanks voor de voeding- en chemische industrie produceerden. Hier gaf hij leiding aan 25 FTE en droeg hij zorg voor de uitvoering van het personeel en het waarborgen van de kwaliteit. Daarvoor was hij productieleider bij een bedrijf dat stalen kozijnen produceert. Hier gaf hij leiding aan de productieafdelingen (45 FTE) en stelde hij productie- en logistieke planningen op.

Hij is sterk in relatiebeheer, heeft groot empathisch vermogen en houdt van open communicatie naar zowel klant als collega’s. Hij kan goed luisteren, heeft technisch inzicht en houdt van denken in oplossingen. Hij kan goed planmatig, nauwkeurig en kostenbewust te werk gaan en heeft ervaring met verbetertrajecten zoals TPM, OEE, SMED, OTIF, 5S en Kaizen. Ook heeft hij ervaring met het presenteren van verbeterplannen en KPI’s.

Hij zou het liefst in de dagdienst willen werken maar verschoven dienst of 2 ploegen is ook bespreekbaar. Het liefst wil hij de productie aansturen maar voor een functie als werkvoorbereider, planner of inkoper staat hij ook open.