Servicecoördinator

Kandidaatreferentie: 35295
Vakgebied: Engineering & bedrijfsbureau | Overig
Functieniveau: Voorman leidinggevende
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: opzegtermijn: 1 maand
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Hans zoekt een functie als planner of servicecoördinator of office manager, omdat de taken van deze functie goed aansluiten bij hem als persoon. Momenteel is hij werkzaam als finance analyst en administrateur maar dat carrière pad wil hij dus achter zich laten. Hans heeft veel affiniteit met techniek en vindt dat de leukste branche om in te werken.

Hij is bekend met crediteuren administratie, kas- en bankboekingen, beheren van verzekeringsportefeuille, btw- aangiftes (Nederlands, Belgisch en Duits) en de volledige projectadministratie. Ook het inwerken van nieuwe collega's gaat hem erg goed af. Hans beschikt over natuurlijk overwicht en weet hier goed mee om te gaan. Hij spreekt vloeiend Nederlands, Engels en Duits en hij heeft een BHV diploma. Ook een VOG gaat geen probleem zijn aangezien hij verschillende functies heeft uitgevoerd waar hij deze voor nodig had.

Kortom: Hans kan een zeer prettige en waardevolle toevoeging van een team zijn! Ben je op zoek naar iemand die een nieuwe afdeling op touw moet gaan zetten of is er behoefte aan een werknemer met zelfstandigheid en senioriteit dan zou Hans die persoon kunnen zijn.

Hans heeft een opzegtermijn van 1 maand.