Servicemonteur

Kandidaatreferentie: 8615
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Elektrotechniek | Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO | LTS
Regio's: Utrecht | Noord-Holland | Zuid-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam | Connect - Wormerveer

Rene wil zijn carrière voortzetten als servicemonteur in de buitendienst. Een baan waarbij hij zijn ervaring in de elektronica en mechanica kan toepassen.

Met 30 jaar ervaring als liftmonteur is Rene toe aan een andere uitdaging. Dat wil zeggen dat hij geen baan meer wil in de liften. Wat hij wel wil is een baan als servicemonteur in de buitendienst waar hij kan werken aan een product dat bestaat uit zowel elektronische als wel mechanische aspecten.

Werkzaamheden die Rene als liftmonteur heeft uitgevoerd zijn: het installeren van liftinstallaties. Te denken valt dan aan het plaatsen van de kozijnen, de geleiders, het contragewicht en de liftkooi, maar ook het installeren van de motoren, besturingskasten en valbeveiliging van de lift. Naast het installeren van de liften heeft hij ook storingen aan liften verholpen.

Al met al is Rene een allround liftmonteur die door zijn ervaring voor veel andere service functies inzetbaar is. Rene is nauwkeurig en kan goed zelfstandig werken. Hij is flexibel als het gaat om werktijden en rooster, wat een groot voordeel is wanneer het gaat om een baan in de service.