Servicemonteur buitendienst

Kandidaatreferentie: 34141
Branches: Machine- en apparatenbouw
Vakgebied: Elektrotechniek | Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MBO
Regio's: Noord-Holland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amsterdam | Connect - Wormerveer

Jelle is op zoek naar een baan als servicemonteur. Dit omdat hij zeer gemotiveerd is om apparaten/machines die defect zijn te repareren of van het nodige onderhoud te voorzien.

Jelle onderscheidt zich door ervaren te zijn op zowel mechanisch als elektrisch terrein. Het zal geen verrassing zijn dat Jelle juist deze twee componenten terug wil zien in zijn nieuwe baan.

Jelle is zijn loopbaan gestart als gediplomeerd automonteur. Echter na bijna 10 jaar begon de sleur in dit vak Jelle op te breken en koos hij ervoor in een branche te stappen met een veel grotere diversiteit en mobiliteit. De eerste baan in dit nieuwe hoofdstuk was servicemonteur geld verwerkende apparatuur en de daarbij behorende aanleg van beveiligingsapparatuur. Ook hier was de combinatie elektrisch/mechanisch de reden dat Jelle zich snel een bekwaam monteur kon noemen.

Zijn kennis en vaardigheden zijn:
Kan goed inspelen op mechanische aspecten, repareert of past aan;
Kennis van elektrotechniek is op MBO niveau;
Heeft de theoretische kennis van beveiliging systemen;
Werkt zelfstandig op locatie en lost onvoorziene onvolkomenheden op;
Combineert zeer makkelijk mechanische en elektrotechnische werkzaamheden met elkaar.

Jelle blinkt uit door zijn veelzijdigheid. Door gediplomeerd automonteur te zijn aangevuld met elektrotechnische werkervaring kan hij snel apparaten analyseren en de zorg geven die op dat moment gewenst is. Jelle heeft in zijn 20 jarige loopbaan slechts 3 werkgevers gehad en geeft daarmee aan een stabiele factor te zijn.