Servicemonteur medische apparatuur

Kandidaatreferentie: 35043
Branches: Elektrische- en optische apparaten en instrumenten
Vakgebied: Service en onderhoud (WTB)
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: MTS
Regio's: Utrecht
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Nee
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Utrecht

Deze ervaren kandidaat zoekt een baan in de buitendienst waarbij hij aan medische/dentale apparatuur kan sleutelen. Hij heeft een opzegtermijn van één maand en wil het liefst op basis van detachering, of Werving & Selectie aan het werk. Hij is bereid om eerst een proefdag mee te lopen.

Deze servicemonteur heeft gewerkt bij grote internationale multinationals en ziekenhuizen. Hij heeft voornamelijk onderhoud, service en elektronische storingen opgelost aan diverse medische apparatuur:

  • CT scanners, röntgenapparatuur
  • bloeddrukmeters, MRI scanners
  • monitoren, beademingssystemen
  • defibrillators en mammografie.

Hij heeft dus gesleuteld aan alle apparatuur die je in operatiekamers en laboratoria tegenkomt. Hij is in staat om technische problemen te analyseren en op te lossen. Daarnaast beschikt hij over een flexibele werkhouding, is stressbestendig, neemt weloverwogen beslissingen en beschikt over veel medische kennis.
Hij werkt zeer secuur, heeft technisch inzicht en ziet commerciële kansen. Technische oplossingen kan hij ook goed aan collega’s en klanten uitleggen. Tot slot beschikt hij over een combinatie van ICT opleidingen, techniek, elektronica, elektrotechniek en röntgenkennis.