Technicus luchttechniek

Kandidaatreferentie: 35266
Branches: Luchtbehandeling- en ventilatietechniek
Vakgebied: Installatietechniek | Engineering & bedrijfsbureau
Functieniveau: Midcareer (ervaren)
Opleidingsniveau: HBO
Regio's: Utrecht | Gelderland
Rijbewijs: Ja
Eigen auto: Ja
Beschikbaar vanaf: per direct
Dienstverband: Tijdelijk (uitzicht op vast)
Vestiging Connect: Connect - Amersfoort | Connect - Utrecht

Alexander heeft heel veel ervaring en enorm veel kennis op het gebied van uitvoeren van metingen en inregelen. Hij heeft veel luchtinstallaties ingeregeld van grote tot kleine projecten. Denk aan projecten in het buitenland waarbij een volledige fabriek ingeregeld werd of waar een complete unit opgestart moest worden. Het ontwerp en het leiden van het project was zijn verantwoordelijkheid.

Daarnaast heeft hij ruime tijd gefungeerd als engineer en dit doet hij nog steeds met het grootste plezier. Echter nemen momenteel de werkzaamheden flink af en zoekt hij de uitdaging weer in het uitvoerende werk. Meettechniek is hem niet vreemd zo heeft hij bijvoorbeeld veel met vleugelrad anemometers gewerkt maar kan hij ook met pitotbuis metingen overweg. Ook het bevochtigen of juist drogen van ruimtes gaat hem goed af.

Alexander is enorm nauwkeurig en communicatief erg sterk. Samenwerken is geen enkel probleem, dit gaat overigens goed met alle leeftijden. Ook zelfstandig werken gaat hem erg goed af aangezien hij veel projecten (ook in het buitenland) alleen heeft begeleid.

Momenteel is hij bezig met een klus op een locatie waar hij in het verleden Biofilters heeft geplaatst. Deze zijn onderhand aan vervanging toe en ook hier wordt hij weer bij betrokken. Kortom met Alex kun je meerdere kanten op. Reizen is geen enkel probleem zolang hij maar in de technieken blijft waar hij verstand van heeft. Hij bewaard het overzicht en stuurt zonder problemen zijn collega aan.