Cover

ZZP Elektromonteur

Gelderland, Utrecht/Harderwijk

  • Standplaats Harderwijk
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 01-06-2019
  • Opdrachtnummer 19045
Over jouw rol

GEZOCHT: zzp elektromonteurs voor woningbouwprojecten. We hebben een langdurige opdracht voor elektromonteurs. De installatiewerkzaamheden vinden plaats zowel in de woningbouw nieuwbouw, als ook in de woningbouw renovatie. Je kunt per direct starten en hebt dan in ieder geval tot eind 2019 een opdracht. Ben je niet per direct beschikbaar, dan overleggen we graag met jou vanaf wanneer je deze opdracht vast zou willen leggen. Werk je als zzp elektromonteur samen met een vaste partner, dan past deze opdracht ook bij jou. De locatie van de opdracht is in de regio Harderwijk, Zwolle, Apeldoorn.

Heb je interesse in de zzp opdracht elektromonteur. Bel ons op 088 - 235 26 80, of schrijf je in via onze website.

Jobomschrijving

Het gaat om een langdurige opdracht voor zzp elektromonteurs die jou in ieder geval tot eind 2019 omzet garandeert. Waarschijnlijk kun je ook voor een deel van 2020 de opdracht verlengen. De sfeer op de projecten is goed. Iedereen weet wat hij moet doen en als er zich knelpunten voor doen is het bij deze opdrachtgever de gewoonte om even met elkaar in gesprek te gaan. Hier geen schreeuwcultuur op de bouw.

Hoewel een deel van het werk repeterend is, zeker op de nieuwbouwprojecten, wordt er wel gerekend op jouw ervaring en algemene elektrotechnische vaardigheden. Je moet fatsoenlijk tekening kunnen lezen en oplossingsgericht denken als dat nodig is. Je legt als zzp elektromonteur een normale woninginstallatie aan.

  • inrichten groepenkast
  • leidingwerk en kabels trekken
  • afmonteren wandcontactdozen
  • aansluiten elektra
  • opleveren / opruimen werklocatie

Kortom een mooie opdracht waar de opdrachtgever met een klein team de elektrotechnische installaties in de woningen aanlegt. Bij de renovatieprojecten ben je ook bezig om de oude installatie te verwijderen. De opdrachtgever is op deze projecten ook aanwezig voor de cv-installatie en de waterzijdige installatie.


Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Paul Schlaman 088 - 235 26 80
Wat is mijn reistijd?