Cover

ZZP Elektromonteur retail projecten

Noord-Holland, Zuid-Holland/Aalsmeer

  • Standplaats Aalsmeer
  • Werkweek 40 uur
  • Reageren voor 26-04-2019
  • Opdrachtnummer 17513
Over jouw rol

Je kunt deelnemen aan een opdracht van enkele maanden waarin er landelijk ca. 100 winkels een make-over krijgen op het gebied van data installaties, elektrotechnische installaties en digitale toepassingen. Winkelbeleving is hot en jij kunt als zzp elektromonteur meewerken om de nieuwste installaties en apparatuur voor een bekende winkelketen aan te leggen. Een mooie opdracht om in jouw bedrijfsboek bij te schrijven en bovendien meerdere maanden omzet.

Ben je geïnteresseerd, wil je weten wat de werkzaamheden precies inhouden? Meld je tijdig aan voor dit project!

Jobomschrijving

In teamverband ga je elektrotechnische en data installaties verwijderen en aanleggen in winkels. Je werkt planmatig naar de deadline toe en moet rekening houden met lange werkdagen. Het project omvat ca. 100 winkelverbouwingen door geheel Nederland. Er kan bereidheid worden gevraagd om tegen een kostgeldvergoeding in de buurt van het project te overnachten. De werkzaamheden starten zodra jouw agenda dat toelaat. Je kunt je nu aanmelden om aan deze zzp opdracht te beginnen.

Het werken op retail projecten kan in verband met de deadline hectisch zijn en is soms bijna topsport. Houd er rekening mee dat op dit project jouw vakinhoudelijke kennis wel degelijk op de proef wordt gesteld. Het aanleggen van kabelwerk en het afmonteren van contactdozen is slechts een klein deel van het werk. De opdrachtgever rekent op jouw kennis en ervaring om diverse moderne installaties te installeren en aan te sluiten:

  • reclamezuilen, mobiele kassasystemen
  • beveiligingsapparatuur, cameravolgsystemen
  • zelf-scanapparatuur, hardware voor digitale voorzieningen
  • wifi-punten, digitale telefoon en intercomsystemen

Kortom een feestje voor de echte techneut. Dit project wordt in ket komende jaar opgevolgd door nog minstens één periode van enkele maanden met vergelijkbare winkelverbouwingen, Mocht het wederzijds goed bevallen, dan wordt er uiteraard ook weer op jou gerekend.

Lees meer+Toon compacte vacatureweergave-
Contactpersoon

Neem contact op voor meer informatie over deze job.

Paul Schlaman 088 - 235 26 80
Wat is mijn reistijd?